İletişim

daginikanne@gmail.com 

İsim

E-Posta *

Mesaj *

4 yorum:

  1. Merhaba benim önceden üç blogum vardı blogspot uzantılı. Geçen sene com uzantılı adres alıp hepsini oraya taşıdım. Diğer ikisinde bumerang üyeliğim vardı.Fakat daha sonra mail atmayı ve sormayı unuttum. Sizin sağ köşedeki yazıyı okuyunca aklıma geldi. Bu konuda nasıl bir yol izleyebilirim. Bu arada blogunuzu facebook sayfasındaki blog/yayın paylaşımı grubundan keşfettim. Hayırlı akşamlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz Hayel Damlası ;) Sizinle ayrıca iletişime geçtik bu konuda ama yorumunuz cevapsız kalmasın <3
      Yeni üye olacaksanız size attığım davet linki ile girebilirseniz ikimiz de kazançlı başlıyoruz :)
      Teşekkür ederim <3
      Sevgiler

      Sil
  2. merhabalar anniş:) asyama labne peynirinden denedim,birşey sormak istiyorum size,peynir mayası kullansak olurmu? birde yaptıgımız labne peynirini maya olarak kullanabiliyormuyuz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar :)
      Ben peynir mayasıyla denemedim ancak tahminim peynir mayasıyla normal peynir mayalarsınız, sonrasında o peynirle sütü mayaladığınızda labne elde etmiş olursunuz :)
      Ama maalesef labneyle labne mayalanmıyor, yeniden beyaz peynirle mayalamanız gerekiyor.
      Minik Asya'ya şifa olsun, sevgiler, öpücük ve ısırıklar ❤

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli! Olumlu olumsuz fark etmez, düşüncenizi paylaşır mısınız?
(Lütfen link bırakmayınız, link olan yorumları silmek zorunda kalıyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim)

Blogger tarafından desteklenmektedir.