25 Mayıs 2016

HAFTANIN BLOGU İPUCU: YAZA HAZIRLANIRKEN :)

Ara vermek zorunda kaldığım Haftanın Blogu etkinliğine devam edelim ;) Sanmayın ki artık vakit buldum, bu yayını yazalı haftalar oldu maalesef, yayımlamak şimdiye kısmetmiş. 
HAFTANIN BLOGU

Yeni başlayanlar için etkinlik detayı şu adreste: şu adres

Seçimlerimizi yaparken bloggerları topladığımız havuzda olanları takip edip en azından aynı haftaya denk getirmezsek trafiğini de birazcık yaymış oluruz ve daha güzel dönüşler alırız :) Fenom'un bu topluluğuna girmemiş olan varsa hemmmen girsin baksın çok güzel bir topluluk o!

Etkinlik başladı başlayalı, haftanın bloğu dışındaki yayınlarım oldukça azaldı, fark etmişsinizdir. Yine de bu etkinlikten, iletişimden, geri dönüşlerden çok keyif aldım ve elimden geldiğince devam ettirdim. Ne yapalım, bloğumda daha az yazı olsun ama bu keyfe devam edelim… Burası benim terapi yuvam ne de olsa.

Şimdiye kadar sunduğum haftanın bloglarında çoğunlukla mutfak ustalarına yer vermişim (herkes çok becerikli ama ne yapayım biz de imrene imrene bakıyoruz) ve bu konu hemen fark edildi, özellikle kilo almak istemeyenler tarafından çok ciddi uyarılara, fişeklemelere maruz kaldım!

Sevgili Blana (kasiyerimiz) dedi ki “Korefenomeni, şimdi Sevdican'dan geldim de... Aklıma geldi, sürekli yemekli bloglar öneriyor da Dağınık Anne... Bana kısır yapacaktı, noooldu o :P”.
Bırakın beni uyarmasını ve Fenom’u kışkırtmasını, bir de üzerime kısır kaldı :D Ben de tam gaz o kısırdan yırtmaya çalışıyorum bakalım, olmadı yapacağız başka çare yok. 

Neyse, çok uzattım. Şimdiye kadar yemek bloğu seçmemdeki sebep “hazır kış mevsimindeyiz, rahat rahat yiyelim ki enerji depolayalım! Nasılsa kat kat da giyinip sağı solu örtebiliyoruz” idi. Aslında şimdi tanıtacağım blogla da ortak çalışıyor olabilirim bak bunu da düşünün bence (şaka ha aman deyim :))!.

Evet herkes önceki blogları gezip yutkunup iç çekip kiloları da güzel güzel aldıysa artık haftanın bloğunu açıklayabiliriz:

Özellikle yaz mevsiminin kurtarıcısı, bikinilerin kraliçesi, sosyal medya uzmanı, işini büyük bir ciddiyetle yapan hatta her daim yardıma da koşan, uzun süredir iletişimde olduğum, yayınları ve paylaşımları beğenisiz cevapsız bırakmayan, başladığı işi sonuna kadar götüren, tarzını duruşunu hiç bozmayan, akıl hocamız:

Derya’nın Spor Günlüğü!
Derya’nın Spor Günlüğü

Blogunu da çok yeni bir tarihte yeniledi ve alan adı kullanıyor (Sosyal Medya Cafe aracılığıyla). Blogunda kendi gibi sportif bayanlar geziyor! Derya gerçekten işini büyük bir ciddiyetle yapıyor! Kendisine her zaman saygı duyuyorum. Blogunu ihmal etmiyor, sosyal medyada inanılmaz aktif! Sorusu olan herkesi de seve seve cevaplıyor. Hatta sırf yardım edebilmek için “online spor danışmanlığı”nda yeni bir uygulamaya imza attı ve bunu bloğunda da tanıttı. Yani kendisine istediğiniz her şeyi rahat rahat sorabilirsiniz:


Sosyal ağları da harika olmuş :)
Derya’yla ciddi de konuştum, tüm şebekliğimle de… Her şekilde muhabbet edebiliyorum. Hatta her sağlık muhabbetinde kulağını çınlattım sağda solda :) Derya aynı zamanda bir anne… uykusuz birinci çocuktan sonra ikinci ve üçüncüye de cesaret edebilecek güçte bir anne hem de (gözümde çok yükseldi tarifi yok!), öğrendiğimize göre mutluluğun formülünü bulmuş ve ailesiyle geçen zamanın hiç bitmemesini isteyecek bir huzura sahip.. Daim olsun diyorum hep! Kimsenin yuvasında gerginlik, üzüntü olmasın! Bu konuda da bize akıl hocalığı yapabilir :)

İtiraf edeyim sporlar aram hiç iyi olmadı! Oyun olursa ne ala, her zaman varım ama spor bir türlü hayatımda sürekli yer bulamadı. Bunda sağlık sorunlarımın da payı büyük, sadece keyfi düşünmeyin. Buna rağmen Derya’nın paylaşımlarını, o birbirinden fit ve alımlı bayanların fotoğraflarını, gece gündüz paylaştığı günaydın ve iyi gecelerine eşlik eden keyifli masal resimlerini severek takip ediyorum! Sadece spor değil, sağlık bilgileri de paylaşıyor bizimle.

Her ne kadar sağlık bilgilerinden konuşsak da Derya’nın 2 blogu var, diğerinin ismini ben daha çok seviyorum tahmin edin niye:


Bu blogu bana daha uygun tabi ki :) Ama fark etmiyor, Derya’nın 2 blogunu da ilgiyle takipteyim!

Örnek yayın: Eşim Çalışmıyor Doktor Bey!!

Eşim Çalışmıyor Doktor Bey

Aslında Derya’yı haftalar önce yazacaktım ama ne çok taliplisi varmış! Tam yazarken bir baktım haftanın blogu seçilmiş bile!
Sonra vah tüh derken Fenom’a yazdım bu durumu, o da dedi ki “sen de mi???” :) Derya ne paylaşılmazmışsın!

Ben vakitsizim, benim yazdığım yazı -hele de seninle ilgili- kalamaz! Paylaşılır! Önden analar ;)
Seviliyorsun arkadaşım ;)

Haydi bakalım, hep yemekle olmaz, biraz sağlıklı yaşayalım, Derya’nın challenge’larına katılalım, paylaştıkları gibi fit hatunlar (veya erkekler) olalım! Yalnız kaytarmak yok, ciddi olun ;)

Bol tıklamaların, keyifli challengeların ve sağlıklı takipçilerin olsun Derya ;)

Seni hala tanımayan var mı bilmiyorum ama olur da çıkarsa bulsun seni! :)

Bloglarından birinde ziyaretçiler için bir Hoşgeldin yazısı yazarsan pek mutlu oluruz!

Sevgiyle, sağlıkla, sporla kalasın ;)
Dağınık Anne

Her şeye ilgisi olan uykusuz, vakitsiz, dağınık bir kadın, 2014'ten beri de uykusuz bir ufaklığın annesi.
Blog onun terapisi, yemek kitabı, kütüphanesi, hayattan kareleri... İmla takıntılı, detaycı, teknoloji ve bulmaca meraklısı, yorumları blogunun baş tacı, kırmızı delisi, Sherlock ve Iron Man hayranı bir sağlık çalışanı. Sağ ve sol beyni eşit çalışan canlı bir savaş alanı. Seven, isteyen herkese blog yazmayı tavsiye eder. İlgi duyan herkesi de bekler!
Dağınık Anne: Yazıldığı gibi okunur... Okunduğu gibi anlaşılır...

BU YAZILAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

96 yorum:

  1. Çoook yerinde bir seçim kızım benim.Derya, sporcu kızım seviyorum onu.Seni kutluyorum kızım :) Derya'yı da kutluyorum.Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tesekkür ederim Ece hanim ben de sizi seviyorum :)

      Sil
    2. Çok çok teşekkürler Ece Ablacım :)))

      Sil
  2. ben de Deryanın sitelerini seviyorum çok güzel bilgiler var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tesekkürler canim:)

      Sil
    2. Çok teşekkürler Güzel ve Kültürlü :)

      Sil
  3. Derya hanım blogunda çok güzel bilgiler veriyor, özellikle de spor günlüğü bloğu, zayıflamak isteyenler ve sağlıklı yaşamak isteyenler için harika bilgiler içeren bir blog.
    Güzel bir seçim olmuş Dağınık :)
    Ben önceden takip ediyordum zaten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tesekkür ederim. Önceden takip ne demek spor blogumun ilk mimarisin bunu her zaman söylüyorum.

      Sil
    2. Aaa bilmiyordum Derya öyle mi?

      Evet Gökhan spor ve sağlık adına paylaşımları çok başarılı, bir de deli kız var o daha benlik tabi ki :D

      Sil
    3. Evet canim spor blogumun açilisini sevgili gökhan tekin yapti ve servise hazir durumda bana teslim etti. Kendisine çok tesekkür ederim . Hala da sorularima nezaketle yanit verip yardimci olmaya çalisir.

      Sil
  4. Derya Hanımcığımı çok severim senden iyi olmasın Dağınığım. Şimdi Stiletto ile yapılan spor var yayınında. Güzel seçim olmuş.
    Kısır yapar da beni çağırmazsanız ahtım kalır bak söyleyeyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tesekkür ederim beni çok mutlu etti sevgi dolu yorumlar. Kisiri ben de çok severim:)

      Sil
    2. Hanımım çok tatlısın :D
      İnşallah bir gün birlikte de kaşık atacağız bir tabak keşküle ;D
      Nerde kısır aaah ah? Gençler bir heves etti ama bilmiyorlar halimi :D
      Teşekkürler :)

      Derya çok titiz çalışıyor gerçekten. Hep takdir ediyorum!

      Sil
  5. Merhaba Dağınık anne :) Güzel seçim olmuş <3 tebrikler Derya :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tesekkür ederim canim :)

      Sil
    2. Çok teşekkürler Açelya :)

      Sil
  6. Canım Derya, çok çalışkan ve hayat dolu blogger arkadaşlarımdandır. Yerinde bir seçim olmuş, ''Deli kızın Bohçası'' nı da takibe almayı unutmayın (Derya' nın ikinci blogudur)...

    Sevgiler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim benim sen ilk günden beri yanimdasin zaten. Çok tesekkür ederim.

      Sil
    2. Çok teşekkürler Gamze :)
      Yazdım ben de yayında ikinci blogunu canım, bilmeyenler öğrensin Derya'nın olduğunu diye.

      Ben ikinizi hep bir benzetirim zaten ;)

      Sil
    3. Bi avrupa görmüslügümüz var gamzeyle ilk ortak noktamiz o 😂😂😂. Çok da sevdigim anlastigim ilk tanidigim bloggerlardandir.

      Sil
  7. İkinci blogundan haberim yoktu hemen takibe alıyorum. Ama dağınık annecim sen de o kadar güzel yapıyorsun ki şu haftanın blogu yayını, seninkini okuduktan sonra benim yazasım gelmiyor vallahi. Daha bi kerecik yapabildim. Ama bu hafta yapacağım ikinciyi koydum kafaya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sanki orda da takiptesin diye biliyordum. Olsun ikisi de benim yerim farketmez :)

      Sil
    2. Çok teşekkürler Naz çok mutlu oldum yorumuna ve beğenmene :) Vakitsiz olmama rağmen Çok özeniyorum haftanın bloglarına. İstiyorum ki gelenler güzel bilgiler edinsin ve benim bakış açımdan görsünler.
      Ve özellikle tek bloga yer veriyorum ki ilgi dağılımı olmasın ;) Ama Derya'da fark etmiyor 2 blog da onun.
      Derya'yı tanıtmak ne mümkün zaten ;D
      En azından bohçasının ona ait olduğunu aktarabilmişim ne güzel ;D

      Sen de yap lütfen, tek bir blogu kendi gözünden anlatıp aktarsan ne güzel ;) Maksat genel profilde yazanı değil senin gözünden dinlemek ;)

      Sil
  8. Benimde ikinci blogundan haberim yoktu sporla ilgim çok yok maalesef :(
    Diğerini kurcalayayımmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkür ederim tabii ki diger blogum dahs çok ilginizi çekiyorsa oraya beklerim.

      Sil
    2. Sen de bendensin demek Neslihan ;)
      Diğer blog daha bizlik o açıdan ;)
      Ama ikisi de Derya tabi ikisi de güzel ;)

      Sil
  9. Deryamız birtanemiz seni çok seviyorum kiiii 😉❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim benim ben de seni çok seviyorum :)

      Sil
    2. Biz de seni seviyoruz Tigris :D ❤️❤️

      Sil
  10. Caniiiim seni çok seviyorum ay spordan basimi yeni aldim baktim tigris bana kutlamaya gelmis hayirdir dedim. Bugün yazimi yazacagim ziyarete gelek arkadaslar için . Hem sevindim hem gözlerim doldu. Ben de senin gibi bir akilli bir deli bir kadinim iste. Ondandir her sekilde anlasmamiz. Çok tesekkürler canim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Derya! Karar verdim senle jübile yapacagim ne zaman niyetlensem kaptırdım ki 😂

      Sil
    2. Korecim daginik gerçekten çok güzel anlatmis. Senin nasil anlatacagini merak etmiyor da degilim. Ben de kaptiriyorum bazen seçtigim arkadaslari neyse herkese sira gelir benim listem uzun daha :)

      Sil
    3. Deryacım asıl ben teşekkür ederim.
      Yoğun zamanlarımda bile hiç ziyaretini yorumunu eksik etmedin.
      Her paylaşıma aynı şekilde dönüş yaptın. Çizgini hiç bozmadın gerçekten maşallah :)
      Dobralığını seviyorum ben ;D

      Mutlu edebildiysem ne mutlu!

      Dediğim gibi seni tanıtmak ne mümkün ;D ama en azından bohçanın sana ait olduğunu söyleyebildik gözden kaçtıysa :))) Yoksa seni bilmeyen yok sanırım ;)

      Sevgiler!

      Sil
    4. Fenom :D ne oluyor burda gözümün önünde haftanın blogu pazarlıkları filan ;P hani bendim jübile! Kandırdın beni :D Ahhaaha

      Derya sen de hemen gitmişin bak gözümden kaçmadı merak ediyorum filan :P

      Dağılın çabuk :D

      Ahahha ;))

      Sil
    5. E alistim ya 3. Konuk olusum bloglara hepiniz bi tanitin dedim 😂😂😂

      Sil
  11. Severek takipteyim :)

    YanıtlaSil
  12. Tabii annelerimize kredi çok... öncelik senin her zaman ruh ikizim 😉
    Normal aynı anda niyetlenmemiz 😉 ama ama ne de güzel yayın olmuş, çok güzel anlatmışsın! Yine özenilmis, hakkı verilmiş...
    Ellerine sağlık, tebrikler derya! 💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak bu yorumu daha çok sevdim Fenom :D ahahha :))
      Senin beğenmen her şeye bedel ;))
      Ben jübile yapmış bile olabilirim ;(

      Sil
  13. N e kadar güzel bir tanıtım olmuş bu çok keyifle okudum :)
    Ve hemen her ikisini de takibe gittim hatta utanmadan kayfeye geldim bilem dedim :)
    Sevgili Derya arkadaşımızı tebrik ediyorum .
    Sana da çok teşekkür ediyorum güne güzellik ve keyif kattın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkür ederim camim ben de seni takibe aldim. Deli dolu görünce aa bu da bizden dedim :)

      Sil
    2. ahhhahhhahahah gerçekten de bir arada olmak gerek ... bizden lazım bugünlerde ;)

      Sil
    3. Didemika gelmiş tüm enerjisiyle ;)))
      Yaşasınnnn takipçi ;D
      Eline sağlık canım ve çok teşekkür ederim güzel yorumun için!!!
      Deliler candır can ;))))

      Sil
    4. Delilerden zarar gelmez :) Bizden lazım bu dünyaya.

      Sil
  14. benim de sporla hiç aram yok , en çok markete yürüyorum fakat onu da 3-4 günde bir yaparsam kar sayıyorum :D ama yine de spor blogu falan diye değil , ciddi severek takip ediyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkür ederim canim diger blogum belki sana daha çok hitap ediyordur. Ben de seni severek takip ediyorum çünkü ortak bie noktamiz var kitaplar.

      Sil
    2. diğerine de bakmaya çalışırım :D

      Sil
    3. Aynen Kitap Eylemi ben de öyleyim... Bir de uykusuzluk ve yorgunluktan enerjim bitik halde ;( ona rağmen takipteyim Derya'yı seviyorum :)))

      Deli Kızın Bohçası'nı tavsiye ederim bak orda spor yok kaç oraya kaç ;P

      Sil
  15. Sevgili Derya Hanimin yayinlarini goruyorum ama henuz tam anlami ile takip edemedim. Sen iyi biliyorsun Daginigim :) Sporla yakindan ilgili biri olarak daha yakindan tanisam iyi olucak :) Senin emegine saglik canim...
    Haftanin Blogu Derya Hanimi da tebrik ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tesekkür ederim beklerim :)

      Sil
    2. Aaa evet Sinemcim!!! Sporcudan sporcuya destek ;))) Tam senlik Derya!
      Minnaklar en iyi spor dalı olsa da güncel kalmakta fayda var ;))

      Gelmişsin yine, mutlu oldum, çok öptüm!!!!

      Sil
  16. yihuu adaşımı tebrik ediyorum. ne tatlı anlatmışsın dağınıkım :) kıyamam çok zahmet veriyorsun haftanın bloguna gerçekten bak seni de takdir ediyorum tatlım . gidip deryacığımı da blogunda tebrik edeyim. öptüm çok <3<3<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sagol canim benim. Bence de çok güzel anlatmis :)

      Sil
    2. Kırmızılımmmm :)) Enerjik pozitif güzel anne :)))
      Çok çok mutlu ediyorsun beni!!!!
      Evet bu konuda üşenmemeye çalışıyorum canım! Gerçekten özel bir yayın yapmak istiyorum ve blogu kendi gözümden anlatmak istiyorum :)
      Böyle yorumlar daha da gaza getiriyor beni :D
      Kaç haftadır yayımlayamadım minik minik detayları bitiremeden :)))
      ama jübile yapmış olabilirim cidden bakalımm;(

      Çok teşekkürler yine yine :)))

      Sil
  17. Yaza hazırlanırken isabetli bir seçim olmuş.. Severek takip ediyorum kendisini ve çok şey de öğreniyorum ondan.. İkinize de sevgilerimi gönderiyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tesekkür ederim canim sen de blogumu açtigimdan beri en sevdigim bloglardan oldun.

      Sil
    2. Çok teşekkürler Nahidecim, sevilmeyecek gibi değil değil mi :D

      Sil
  18. Severek takip ediyorum bendr :)

    YanıtlaSil
  19. Öncelikle kısır konusuna açıklık getirmek istiyorum; şimdi Kore Fenomeni ve Gözde şahittir, Dağınık kısır yapmayı vaadederek beni kandırdı. İlla buluşalım, kısır yapacağım, aylarca peşimi bırakmadı. Ben hipotiroid hastasıyım, en iyi Derya anlar beni, normalde pastalı börekli günler bize zarar... Ama kısırı da pek severim, senelerdir de yememişim, Dağınık aklıma soktu. Sonra da demesin mi, ben kısır yapmayı bilmiyorum, labne peyniri yapayım! Hemen Sevdican'a koştum, tarifi güzelce vermiş. Dağınık'ın mazereti de kalmadı, Kore Fenomeni şahit, kısır hala ortada yok. Hatta kısır isterseniz, biyere gelmem dedi, sesimizi çıkaramadık. :p :p
    Konuya dönersem, Derya'cığım bitanedir, yeri bambaşka, gerçekten çok seviyorum. Kalbi temiz, yardımsever, o kadar az ki artık onun gibi insanlar... Dolu dolu bloğu var, ben videolardan gerçekten faydalanıyorum. Deli Kızın Bohçası da ayrı güzel... Derya'yla sohbet etmek başka keyif, blog açmamın bana en büyük hediyesi sizleri tanımak oldu zaten. Bu arada, Derya'yı bi seçmeyin de, ben de seçeceğim, tüp kuyruğu gibi sıraya girdim, hala sıra gelmedi bana ama :-/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hhahaha Blana :D
      Bu yorumunu en sevdiğim yorumun ilan ediyorum :D

      - Savunman reddedildi :P
      - Kısır işi zor söyleyim :P
      - Bende de var hipo hem de Hashimato cinsi süper (tabi ki her şey olduğu için o da var :D)
      - Derya özel gerçekten ;)
      - hahhaha tüpe bayıldım :D

      SENİ SEVİYORUZ BLANA ;)

      Sil
    2. Blanacım ne güzel şeyleryazdın çok teşekkür ederim. Tüp lafına çok güldüm ne güzel sizler tarafından bu kadar sevilmek.

      Sil
  20. Veee talha döner. Tabi tam bir dönüş değildir bu önümüzdeki bir ay içinde en fazla bir kez gelir tekrar.
    neyse geldim işte :D Ve kendi yayınında bir itirafta bulundum kendisine :D ilahi ben
    neyseben kaçtım meşgul blogger ziyaretinin kısası makbulmüş :D
    Gülücüklü Kal...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin Talha sen hep dön :D okul bitiyor bak az kaldı artık gülücükleri bekliyoruz her yerde ona göre ;D
      Benim öyle bir zamanım da yok bakalımm ufaklık uyursa robot gibi yorum yapacağım inşallah :)))

      İtirafını okudum :D Gizliden sevindim yeni bir bilgi verebildim diye :)
      İlahi sen ;)
      Kocaman sevgi ve gülücükler sana ;)

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim.

      Sil
  21. Deryanın her iki blogunu da severek takip ediyorum ,hem bilgilendirmesi hem de samimiyetine bayılıyorum.
    Bu gece arkadaşımın kızına önerdim sana linkatayım en azından yaptığın egzersizin sana uygun olup olmadığını ya da zarar görüp görmeyeceğini bilirsin Derya'cım çok güzel anlatıyor diye:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Hatice hnncım :)))
      Ben de atıyorum aynen bak bu dize uygun, bak bu tam göbeklik diye ahaha :D
      Kendim yapamasam da :)

      'Yaza hazırlanırken' diye yazınca sevgili Yazdan Kalan'ı çağrıştırmışım galiba onu da anmış olduk ;) ama tek kişiye yer veriyorum ben hep Hatice hnm, ilgi dağılsın istemiyorum, diğer blog da Derya'nın deli kızın bohçası blogu ;)

      Sil
    2. Çok mutlu oldum Hatice hanm ben de hem sizi hem bloğunuzu seviyorum. Bana her zaman destek oluyorsunuz el işlerinde hiç yetenegim yok ama ben de eserlerinizi hayranlıkla takip edşyorum.

      Sil
  22. Aaaa sevgili Yazdan kalanın blogu ile ilgili yazamadan bastım gitti, iki sevdiğim blogun aynı haftaya denk gelişi harika.yayınladığı fotoğraflarda ki o doğal doku harika ,sevgiler kucak dolusu ona da.

    YanıtlaSil
  23. Bazen geçekten kadın mıyım diye kendimi sorgular oldum.Ne yemek,ne dekorasyon,ne diyet ne ev temizliği ilgimi çekiyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yemek dışındakiler için doğru adrestesin Daha Mutlu Yaşam ;D
      Yemek de artık yetişemediğim bir alan maalesef ;(

      Benim genlerimde de bir sıkıntı var kesinlikle ;)

      Fakat Derya'nın 2 blogu var; spor yapamasam da spor blogunu ve sosyal medya hesaplarını keyifle takip ediyorum. Favorim de 'deli kızın bohçası' :) orada spor yok, oraya da bekleriz ;)

      Sil
  24. yazı için teşekkürler, yeni bloglar keşfediyor olmak çok güzel bir şey. Kaleminize sağlık! :)
    blog keşif etkinliğinden geliyorum blogunuzu takibe aldım bende beklerim:') http://meleksalman.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin Melek :) Sefalar getirdin.
      Ben de geldim sana ;) Güzel bir blogun var.

      Katılmak istersen seni de bekleriz bu etkinlik için, mutlu oluruz, çok teşekkürler ziyaretin ve yorumun için :)

      Sil
    2. Teşekkür ederim ben de size uğradım.

      Sil
  25. Kendisini ziyaret edip bir hevesle oturmaya devam ediyorum. Darısı başıma

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen Çay Molası ;D ama yine de izlemek keyifli ;) Deli kızın bohçası'na da bir göz at derim, o daha oturmalık ;)
      Çok teşekkürler

      Sil
    2. Bendeki spor virüsü bulaşıcıdır yakınd başlarsın :)

      Sil
  26. Güzel Paylaşımlar için teşekkürler

    YanıtlaSil
  27. Derya'nın Spor Günlüğü sayfası iyiymiş. Ben de seviyorum böyle sağlıklı tarifler, spor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gonzales olmamış sana yorum sonu :D hemen ayarlara el atıp yukarılara taşıyım ;)
      Seni görmek güzel, yorum için çok teşekkürler ;))
      Seviyorsan tam adresi Derya ;) seveceksin ;))

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim.

      Sil
  28. Derya hanımın bloglarını severek takip ediyorum. Ah birde tembelligimden siyrilip tavsiyelerine uyabilsem! Kalemine sağlık Dağınık, yine harika bir paylaşım hazırlamışsın, tebrik ediyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zülalcim o hepimizde var maalesef :)
      Benimki tembellikten de öte de artık... Yine de seviliyor Deryanın blogu! Ayrı tılsımından ;)

      Çok teşekkürler beğeni için ;)

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim canım birçok blogger arkadaş başladı benim bloga uğraya uğraya yakında sen de başlarsın :)

      Sil
  29. Ben uğramıştım sanki bakmalıyım bazen üst üste yorum yazrken unutuyorum.ÇOk iyi bir seçim olmuş,hayatımıza hareket katmış sporla ilgili olması takdire değer.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin Merih, ben telefondan girdiğim için çok fazla sorun yaşıyorum, o yüzden çok normal bana bunlar :)

      Evet hele de yapabilirsek değme keyfimize ;)
      Biliyorum uyuyacak bir gün oğlum ve ben de kendime böyle zamanlar ayırabileceğim ;)
      Çok teşekkürler

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim.

      Sil
  30. Ahahahha komşum ya hakketten üzerine kaldı kısır muhabbeti hep blana yoksa bizim suçumuz yok 😂ben hiç dedim mi kısır filan aşk olsun :P bende iyiden iyiye koptum biz senle çok geri kaldık yaz bize yaramayacak depresyone girdik :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siz de bir savumadınız komşum "hayır öyle demedi, anaların günahı alınmaz :P" demediniz ahahahahaha :D Masumken suçlu konumuna düştüm aaah ah ben nerelere (hangi bloglara) gidem :D
      Sen şimdi sınav sonrası arayı kapatırsın da ben ne yapayım :)

      Sil
  31. İyi bir seçim olmuş, tebrikler. :)

    YanıtlaSil
  32. Ćok tesekkür ederim.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli! Olumlu olumsuz fark etmez, düşüncenizi paylaşır mısınız?
(Lütfen link bırakmayınız, link olan yorumları silmek zorunda kalıyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim)

Blogger tarafından desteklenmektedir.