20 Ağustos 2016

HAFTANIN BLOGU: İYİ Kİ DOĞDUN!!!!




happy birthday
iyi ki doğdun... iyi ki doğdun... mutlu yıllar sana!...

happy birthday
iyi ki doğdun... iyi ki doğdun... mutlu yıllar sana!...

Hepimizin ablası, annesi, dostu yer yer çılgın kankası...
Yaşı yok ablamın! Siz hangi yaşı istiyorsanız söyleyin yeter! Hani sanmayın ki diğer yaşları farklı! Her hali, her yazısı, her fikri, her davranışı sevilesi!!!

Tanımadan sevilenler kervanına capcanlı taptatlı bir örnek!

O kocaman yüreğinde sevdiklerine koskocaman bir yer ayırır, öyle ki çıkarmaz kolay kolay. Sevdikleri dediysem ille bir şey yapmanız gerekmez. İnsan sarrafı ablam bazen sadece bir yazınızdan sever sizi, bir cümlenizden, klavye üzerinde de olsa anladığı gülüşünüzden...

Kelimelerle dans eder o, 'bu benim konuştuğum dil mi' dersiniz. Ne kadar kompleks cümle kursa da o kadar yalındır işleyişi... Sadece alır sizi. 
Kimi yazısını hızlı bir kahve eşliğinde, kimi yazısınıysa uzun bir koltuk keyfinde okumalısınız. 

Ne desem bilmiyorum ki. Zor anlatmak, bilenler anladı, bilmeyenler merak etti belki... Bir uğrayın derim sadece. Bu güzel yürekle tanışın. Yüreğinizin bir parçasına dokunsun. O yazıların tadını çıkarmaya vaktiniz yoksa bile bir selam edin, o da yeter günlük keyfe...
pastamızı da keselim...

İYİ Kİ DOĞDUN ABLACIM! 
NİCE NİCE GÜLÜMSEMELİ, KELİMELERİN MUTLULUĞU YÜREĞİNİ SARAN, duygularının gıdaları hiç bitmeyen, seni anlayan dostlarına sandalye ayırdığın, geçmişi sadece gülümseyerek hatırladığın, her gününe daha büyük şükrettiğin yılların olsun! 

Herkes adına yazabilirim:
SENİ ÇOK SEVİYORUZ :) 

Benden kocaman öpücükler!

Bu yazıyı deniz otobüsünde giderken yazıyorum... Bir yandan sağa sola sallanırken bir yandan bu minik tuşlara yön vererek :D Güzel resim ekleyemezsem affet... 


Not: Ece ablacım, ben dışarılarda olduğumdan ruh ikizime 'yazıya renk katar mısın' dedim. Bu mükemmel tasarım ve linkler onun sayesinde :) Ne güzel resimler bulmuş değil mi? Yapar o hep en güzelini :)
Dağınık Anne

Her şeye ilgisi olan uykusuz, vakitsiz, dağınık bir kadın, 2014'ten beri de uykusuz bir ufaklığın annesi.
Blog onun terapisi, yemek kitabı, kütüphanesi, hayattan kareleri... İmla takıntılı, detaycı, teknoloji ve bulmaca meraklısı, yorumları blogunun baş tacı, kırmızı delisi, Sherlock ve Iron Man hayranı bir sağlık çalışanı. Sağ ve sol beyni eşit çalışan canlı bir savaş alanı. Seven, isteyen herkese blog yazmayı tavsiye eder. İlgi duyan herkesi de bekler!
Dağınık Anne: Yazıldığı gibi okunur... Okunduğu gibi anlaşılır...

BU YAZILAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

49 yorum:

  1. Ece ablaaa!!!! Sağlıklı, hayırlı, huzurlu, sevdiklerinle nice nice Senelere!!!! Seni seviyoruzzzz ki ❤❤❤❤

    Süperr olmuş dağınık, ellerine emeğine sağlık düşünceli ruh ikizim, dönüşün bombe oldu 😘😘😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son kısmı yeni gördüm, beğenmene sevindim 😍😍😍

      Sil
    2. Yaaa tam kapatırken gördüm bilgisayarı.Çok üzülürdüm eğer kaçırsaydım.Canlarım benim.Çok teşekkür ederim Feno kızım.Sevgiyle öpüyorum canım.

      Sil
  2. Şahane olmuşşşşş çok seviyorum ve ona Evrenin Ecesi diyorum kendimce kocaman güzel yürek güzellikler seni hiç terk etmesin fazlasıyla hak edenlerdensin öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Hatice, çok teşekkür ederim canım.Dağınık kızım sürpriz yaptı, gecemi mutlu kapatıyorum :) Sevgiler canım.

      Sil
  3. Ece Ablanın doğum gününü kutluyorum. Varlığını seviyorum. Hep beraber nice seneler diliyorum.:)
    Dağınık, sen hep böyle güzel anlatıyorsun, bayılıyorum cümlelerine, düşüncen güzel. :)
    Fenomen, dönüş yolunda mı Dağınık? Doğru mu okudum?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili kızım.Çok teşekkürler.Zülal'di sanırım adın.Yanlış hatırladıysam affet.Bloğuna ilk fırsatta geleceğim.Sevgilerimle :)

      Sil
    2. Estağfurullah Ece abla, doğru hatırlıyorsunuz :) Beklerim :)

      Sil
    3. Evet evet dönüş yolunda, giriş yaptı yavaştan zülal ;)

      Sil
  4. Ece abla benim için çok değerlidir, kendisi o yaşına rağmen blog yazarak genç arkadaşlara, blog yazmanın yaşının olmadığı mesajını çok güzel veriyor anlayana. Biz tanıyorduk zaten Ece ablayı fakat tanımayan arkadaşlar için güzel olmuş, elinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gökhan oğlum, çok teşekkür ederim.Benim gözümdeki değerini biliyorsun.Teşekkürler hakkımda yazdıkların için.Gözlerinden öperim oğlum :)

      Sil
  5. Kesinlikle seviyoruz Dağınık Anne'miz iyi ki doğmuş Ece Ablamız blog dünyasının samimiyetini bu yüzden seviyorum tanımadan kaç kişiyi abla,kardeş,arkadaş edindik. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ebru tatlı kızım.Gecemi sizin yorumlarınızla kapatmak, yarına mutlu uyanacağımın garantisi gibi :)) Çok teşekkürler, sevgilerimle :)

      Sil
  6. Ece Ablam benim iyi ki doğdun, iyi ki varsın. Seni çok seviyorum. Tüm mutluluklar, güzellikler, sağlık dolu günler peşini bırakmasın❤️❤️❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel dilekler Blana'cığım.Amin yavrum.Ben sizlerle çok mutluyum.Çook teşekkürler.Ben de seni çok seviyorum canımm...Sen de iyi ki varsın :)

      Sil
  7. Çok teşekkürler ve ellerine sağlık Dağınık Ece ablamızın doğum gününden haberdar olamayabilirdik yoksa.İyi ki doğdun, iyi ki varsın yüce gönüllü kadın.Dünyanın bunca kötüleşmişliğine karşı, sevgiye olan inancımı güçlendiren nadir kişilerdensin.Seni seviyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aytül canım, ancak akşam girebildim nete.Çok güzel sözler bunlar.Gururumu okşadın, sonsuz teşekkürler Aytül'üm.Sen de iyi ki varsın.Ben de seni seviyorum :))

      Sil
  8. Wowwww dağınığım çok güzel bir dönüş yapmış .
    Canımız Ece Ablamız nice yıllara bak ne kadar çok kızın oğlun torunların var hep bizimle ol

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tigris'im.Buraya kadar her şey güzel.Ama yine dilerim güzel olacak.Değil mi ?Buna inanmak istiyorum.Gözlerinden sevgiyle öpüyorum.

      Sil
  9. Çok güzel bir yazı olmuş.Seni de özlemiştik :) Ece ablamı da çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dağınığım geldi.Şükürler olsun.Seni seviyorum Yurdagül canım :)

      Sil
  10. iyi ki doğmuşşşş :) çok güzel hazırlamışsın postuu ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi?Sağolsun kızım döndü ve beni ihya etti.Teşekkürler Merve, ilk fırsatta seni ziyaret edeceğim canım.Sevgilerimle :)

      Sil
  11. Yazan güzel, doğan güzel, yorum yapan güzel :P Şu p'yi de koydurdunuz ya bana. İyi ki doğdunnnn Ece ablaaağğ! ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emineee hoşgeldin canımm.O senin güzelliğin.Teşekkürler kızım benim :)

      Sil
  12. Ause, cici kızım.Çok teşekkürler .Sizler güzellik uzmanlarımızsınız.Emeklerinizi çok takdir ediyorum.Sevgilerimle canım :)

    YanıtlaSil
  13. Ece hanım tebrikler duydum ki 30.yaş gününüzü kutluyormuşsunuz tebrik ederim.
    Kızlarına ayrıca teşekkür ederim çok güzel supriz yapmışlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma Merih canım.30 değil, ama yakın diyelim :)) Çok tatlısınız yaa.Teşekkür ederim canım.İnceliğin için ayrıca :) Sevgilerimle :)

      Sil
  14. Canım.Şu anda ayın yirmi biri oldu.Son saatlerde gördüm postunu.O kadar heyecanlandım ki.Üstelik ne zor şartlarda yazmışsın.Hakkını ödeyemem.Bir anne kızını nasıl merak eder, seni kaybettim gibi hissettim göremeyince nasıl üzüldüm.Ama bizimlesin.Yani benimlesin bir manada .Bu sene Milas'tan İstanbul'a dönüşte seni tanımak için gün sayacağım.Sana sarılacağım doya doya.
    Beni anlatmışsın...İnsan kendisini dinlerken bu kadar mutlu olur ancak .Nasıl teşekkür ederim, hangi kelimelerden yardım isterim bilmem ama, sevgimin nasıl sana doğru aktığını yazabilirim.Beni çok mutlu ettin.Yazdıkların gerçekten beni anlatıyor.Anlayan, seven, anlatan yüreğine sağlık. Hayatının sevdiklerinle birlikte sağlıklı, mutlu ve güzelliklerle dolu geçmesini yüreğimin ta içlerinden çıkıp parmaklarıma akın eden duygularım ve dualarımla diliyorum.Seni çok seviyorum. Gözlerinden öpüyorum canım kızım.Hayırlı geceler bir tanem benim.Ece ablan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ama ama bu sevgi kıskanılır =)))

      Sil
    2. Canım biz üçlüyüz :)) seni de çok seviyorum.(öpücük işareti)

      Sil
  15. Doğumgünü çocuğuna nice güzel yıllar dilerim :)

    Yazı da resimler de harika olmuş, ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Handan.Blog dünyasına girişim itibariyle iki yaşındayım.Ama çok sayıyla çarparsam ancak yaşım anlaşılır.Kendimi çok bilmiş bir çocuk gibi hissettiğim doğrudur :) Tanıştığımıza sevindim.Sevgiler :)

      Sil
  16. çok güzel hareketler bunlaar :)

    YanıtlaSil
  17. Mailine yazdım Dağınığım.Lakin şöyle bir yazı geldi.(Aşağıdaki alıcılara teslimat kalıcı olarak başarısız oldu:) Ve daha bir yığın ingilizce yazılar, bilirsin annem...Face'im dün kitlendi bir hatam nedeniyle.Yirmi dört saatin geçmesini bekliyorum şifre yenilemek için canım.Sen benim mailime bir yazı atarsan, ben anlarım tam adresi.Hata verdi zira. eceevren20@gmail.com Çok öptüm yavrum.

    YanıtlaSil
  18. Komşummmmm 😌😍 Çok özledim seni yahu 😚
    Ece Ablam'ın doğum günü kutlu olsun sevdikleriyle beraber musmutlu, huzurlu günleri olsun 💕 Her bloguma uğradığında sevgilerini bırakır yeri ayrı gerçekten 😊 İkinizi de çok çooookkkk öpüyorum 😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözde'm çok teşekkür ederim.Dileklerin için çok teşekkürler.Biz de seni öpüyoruz canım :))

      Sil
  19. Mutlu seneler Ece abla, yeni yaşın güzelliklerle dolsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Utandırdın beni Gökçe kızım.Sana hiç gelemedim.Çok teşekkür ederim .Sevgilerimle canım :)

      Sil
  20. Dağınıkçımmm sende özlettin ama :)

    YanıtlaSil
  21. Blogunuzu yeni kesfettim ve takibe aldim bende beklerim sevgiler😊

    bayankirpikk.blogspot.com

    YanıtlaSil
  22. Dağınığımm hoş geldin sefalar getirdin. Ne muhteşem bir dönüş, ne muhteşem bir giriş yaptın böyle =). Merak eden yüreklerimize de sular serptin. Çok merak ettim ben seni o günler de haber de alamayınca =(. Şükür sonra iyi haberlerini fenom dan aldım da rahatladım. Aman siz iyi olun da başka bir şey istemiyorum. Ece ablaya yaptığın kutlama da çok güzel gerçekten. Geç oldu biraz ama internet yüzünden epeydir giremiyorum bende. Haftanın bloğuna çok yakışmış Ece ablam. Sarfettiğin sözler tam da benim gönül telimden dökülenlerle aynı hepimize tercüman olduğun için çok teşekkür ederim sana =). Yüreği güzel iki insan ikinizi de çok seviyorum =) ♥♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlı kızım.Yeni gördüm yorumunu.Epeydir sağlıklı internet kullanamıyorum.Girince de koştururken kaçırdığım oluyor.Teşekkürler yorumun için.Zaten sen beni sayfanda ağırladın canım kızım.Biz de seni çok seviyoruz canımmm :) Seni merak ediyorum ama:(

      Sil
  23. blog keşif etkinliğinden sizi takipteyim bana da beklerim sevgiler :)
    https://guzelvekulturluyum.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaman geçmiş kusura bakma kızım, yeni gördüm. Gelirim tabii :)

      Sil
  24. Güzel bir blog siteniz var takip ediyorum bende saygılar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, ben de gelirim sana yavrum. Sevgilerimle.

      Sil
  25. Yeniden bu günlere döndüm Elif'im. Ne kadar mutlu oldum anlatamam. Sevgiyle kucaklıyorum seni ve feno kızımı. Canlarım benim :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli! Olumlu olumsuz fark etmez, düşüncenizi paylaşır mısınız?
(Lütfen link bırakmayınız, link olan yorumları silmek zorunda kalıyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim)

Blogger tarafından desteklenmektedir.