4 Ocak 2016

MİM MİRİM MİMMMMM: MERAK EDİLİYORUM! TAKINTILARIM, SEVDİĞİM VEYA SEVMEDİĞİM GENEL ŞEYLER

Merak Ediliyorum

Sevgili Kore Fenomenim, Kitapçı Annem ve son olarak da Deneyimli Anne tarafından mimlendim :))
Nasıl da biriktirmişim? Hep aklımda ama inanın ki konu da çok kısa olmayınca bir türlü başlayamadım..

Neyse ki "genel" şeyler demişsiniz. Yoksa her telden çalan bir insana böyle şeyler sormak :) Düşünmek bile istemiyorum!

Tahmin edeceğiniz üzere çooook şey var bu konuda yazabileceğim. Ama sizi sıkmadan, mümkün olduğunca özet ve aklıma ilk gelenleri yazmak istiyorum:


Part one: Takıntılarım

  1. Paraların Atatürk'lü yüzlerini aynı tarafa getiririm ve büyükten küçüğe sıralarım
  2. Gıdaların seçimi (Junior için de tabi ki) ve saklanması konusuna takığım (özellikle süt ve et ürünleri): gıdalar ağzı kapalı kapta saklanmalı, başka şeylere bulaşmamalı vs
  3. Sağlık konusunda takıntılıyım (çünkü çok ama çok çürük bir insanım! Hastalıklarımla sizi yormayım :)), çok dikkat ederim (hareketsizlik hariç :))
  4. Sigara ciddi anlamda takıntımdır! Görmeye, duymaya, uzaklardan aldığım kokusuna dahi tahammül edemem! Dediğim gibi takıntım: Toplu alanlarda sigara içilmesi benim için saygısızlıktır, sigara içmeme tercihini kullanan bir insana sigara içirtmektir (bknz evet takıntı :))  
    Elimde sihirli bir değnek olsa sigarayı yok etmek isterdim!

  5. İmla, özellikle bağlaçların ayrı yazılması konusunda takıntılıyım. Bazı kelimeleri değişik yazabilirim fakat bağlaç hatası, çift boşluk, noktalama sonrası bırakılmayan boşluk, bilinçli yazılanlar dışında yazım hatasına pek denk gelmezsiniz bende :) Bu şekilde yazılan yazıları okurken de daha keyifle okurum.. 

Part two: Sevmediğim genel şeyler

  1. Artık klasikleşen ve insanların görev olarak bildiği gereksiz temizlik, titizlik ve "aşırı" misafir kavramından hiç" hoşlanmam! Ayrıca "Ben de çok dağınığım evi bir gör! Haftada 1 anca temizlik yapabiliyorum (!???) diyenlere cins cins bakarım :) Evine gitmeye korkarım... Gittiğimde aşırı bir ağırlama olayına girilirse yine tırsarım ve rahat rahat gidemem (Korem dinle bak yakında sana gelebilirim :D) Bunun yerine "Dışardan ne söyleyelim?" veya "bakalım dolapta ne var" sözleri ve evin rutin dağınıklığı tercih sebebimdir, rahat ederim :)
  2. Samimiyetsiz konuşmaları sevmem! Konuyu gereksiz dolandırmam, samimiyet konusunu aştıysam rahat rahat söylerim (veya yazarım :)) (Bknz. bloğunu işgal ettiğim benzedeler: Korem, River, Kitapçı Annem, Dream, EskiBlog Kubilay, Organik Çizer... Şu aralar zorladıklarım da var: Haber Seyri Zülal, Kağıt Salıncak... :)) Bana bir şey sormak istiyorsanız "merhaba canım nasılsın?" diye giriş yapmanıza gerek yok :)
  3. Deniz canlılarıyla yemek anlamında aram yoktur :) Öldüğüne emin olduğum şeyleri yemeyi tercih ederim :D
  4. Her ne kadar yorgun, üşengeç bir insan olsam da yaptığım işi hızlı yaparım. Mıy mıy insanlar konusunda zorlanıyorum :)
  5. Sanılanın aksine adrenalini ve yüksek riskli şeyleri sevmem :)
  6. Cep telefonuyla konuşmayı sevmem! Benimle konuşabilen insan sayısı azdır :)

Part three: Sevdiğim genel şeyler


  1. Anladığınız üzere samimiyet olmazsa olmazım. Hemen hemen herkesle anlaşırım fakat samimi olabildiklerimle ileri giderim.
  2. Film (veya dizi) + Çerezza peynir soğan + Cam şişe Uludağ gazoz... (söze gerek yok bilen bilir)
    Mutluluğun Resmi...
  3. Mısırın ve kestanenin her hali :)
  4. Gerçek anlamda organik olan ve ev yapımı her şey (Bu yüzden blogta gördüğünüz üzere özellikle junior için evde savaşıyorum)
    Home Sweet Home...
  5. Evde olmak
  6. Teknolojik şeyleri incelemek
  7. MATEMATİKKKKK
  8. Her türlü bulmaca ve oyun
  9. Beynimi yakan tartışmalar
  10. 7/24 geyik
  11. Her türlü hobi ve aktivite

    -------------------

Eveeeet bitti! Eeee herkes nerde? Hadi ya! Çok mu uzatmışım gerçekten! Halbuki bunlar ilk aklıma gelenlerdi... 

Sanırım ben yapana kadar herkes bu mim'i bitirmiştir :) Ama bu kadar birlikteyken insan gerçekten merak ediyor, okuyup da yapmayan varsa (sonuna kadar okuyup da buraya geldiyse) ve yaparsa çok mutlu olurum :)

Bunları okuduktan sonra takipçi sayımda düşme olmaz umarım :D Korkmayın, özümde iyi bir insanım ben :) 

Siyah-Beyaz yerine grilerim çoktur. İstisnalar hep kabulümdür (Sigara dışında :D ahah)

Herkese sevgiler ve iyi yıllar... 



Dağınık Anne

Her şeye ilgisi olan uykusuz, vakitsiz, dağınık bir kadın, 2014'ten beri de uykusuz bir ufaklığın annesi.
Blog onun terapisi, yemek kitabı, kütüphanesi, hayattan kareleri... İmla takıntılı, detaycı, teknoloji ve bulmaca meraklısı, yorumları blogunun baş tacı, kırmızı delisi, Sherlock ve Iron Man hayranı bir sağlık çalışanı. Sağ ve sol beyni eşit çalışan canlı bir savaş alanı. Seven, isteyen herkese blog yazmayı tavsiye eder. İlgi duyan herkesi de bekler!
Dağınık Anne: Yazıldığı gibi okunur... Okunduğu gibi anlaşılır...

BU YAZILAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

46 yorum:

  1. Sigaradan bende hoşlanmıyorum.
    Nefret ediyorum. Bir arkadaşım var ona icirmiyorum diğer içene yüzün yaşlanacak,çirkin olacaksın,dişlerin sararacak diye söyleyip duruyorum.
    Evde olmayı bende çok severim. Yüz gün çıkma deseler çıkmam:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah le yan,
      kaç kişinin paketini çöpe attım! Kaç kişiyle kavga ettim anlatamam! Sevdiği bir insana sigara vermek?? Zıtlık bana göre...

      Sil
    2. Le yan! Haha evet ben de :D çıkmamayı bırak '100 gün nasıl geçti' derim :D

      Sil
  2. sağlık konusunda bi ben takıntılıyım sanıyodum, herkes sağlam bir yerin var mı diye dalga geçer napalım bizde böyleyiz :)

    ahh bide annemle ablama şu sigarayı bıraktırabilsem zam gelmiş, yazık paranıza diye duygu sömürüsü yapıyorum işe yarar belki :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen Gözde,

      Çürüküm ben diyorum zaten :) zor işimiz! Sağlık olmadı mı ötesi çok zorluo... ;( herkes anlayamaz ;D

      İnşallah bırakırlar!!! Hele ailede içilmesi... Çok çok zor! Kolay gelsin size ;(

      Sil
  3. Selam canım nasılsın? :)) İşgal ne demek haberseyri'nde başımın üstünde yerin var. Blog dünyasına ilk atıldığım zamanlarda bir arkadaşımın blogundaki yapılan bir yoruma, yanıt niteliğinde bir şey yazmıştım. Yorum yayınlanmadı uzun zaman. Kendime bir müddet çok kızdım. İçim içimi yedi. Niye başkasının bloguna yazılan yoruma yorum yazıyorum diye. Neyse sonunda arkadaş yayınladı yorumu. Ama gelenek haline gelmemiş bu durum beni çok gerdiğinden bir daha böyle bir şey yapmadım... Taaa ki Fenomenle seni buluna kadar...
    Forum havasına bürünen yorumlar sizce de iyi değil mi? Sadece ev sahibi ile misafir konuşmayacak, misafir de misafirle konuşabilecek...
    Ara vermem lazım tekrar geleceğim...

    Demir paraları aynı zamanda yıkıyor musun? Cüzdanda bir anda çoğalan bozuklukları yıkamak gibi bir huyum vardır da aynısı sende de var mı diye merak ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi iyi Zülal! :) Ay Zülal ben Dağınık!a hep yapıyorum ki :)
      Zülal!cim senin samimiyetini biliyoruz, yazabilirsin bizde sıkıntı yok, hiç çekinme yani :)

      Sil
    2. Fenomen geçmişsin dümene :) Ayrıca ikinizde harikasınız!
      'Evde elektrikler kesik olunca ve pc %10 şarzın kaldı aman dikkat deyince apar topar kapattım, ondan yarım kaldı yorumum' açıklamasını yaptıktan sonra kaldığım yerden devam ediyorum.
      Gazoz ve cips olayı bizde önce serbest olan sonra mideye zarar veren bağımlı madde olarak nitelendirilerek kati yasak listesine alınan iki maddedir. Hatta fotoğraflarını görünce evden kimse görmesin diye elimle kapattım, o derece tehlikeli yani :))
      Telefonla konuşmayı ben de senin gibi sevmiyorum 10 dakikayı bulursa devrelerim yanmış gibi oradan oraya yürümeye başlıyorum gelen daralım dağılsın diye. Uzun görüşmeler garip bir şekilde rahatsız ediyor yani... Sağlık ve yazım kuralları konusundaki takıntısal huyların hoşuma gitti. Hobi, bulmaca, film, teknolojik şeyler, ev olayı ise ortak noktalarımız, mim sayesinde bunu keşfetmiş olmak iyi geldi. Görüşmek üzere... :)

      Sil
    3. Zülal :)))) çok güldüm girişine yaa Allah da seni güldürsün :D hahha...
      İyi canım sen nasılsın ;)))

      Evet biz Fenomla o durumu baya bir aştık :) Sanılanın aksine blog dünyasında 'misafir misafiri ister, ev sahibi ikisini de ister ;)))' sen her zaman gel! Kime istiyorsan cvp yaz :) bişi diyen olursa 'benim bloğum' de devam et ;D rahatına bak!
      Bence de çok güzel yazışmalar! Yazılardan daha öte bir yeri var benim için! Yorumlar yazılar daha samimi ve spontan olduğundan analizi ve okuması daha keyifli :)))

      Sil
    4. Aman yıkamaya girmeyim Zülal :) bir de o çıkmasın başıma! Ama sen diyince farkettim yeniden eskiye de sıralarım ve ilk eskileri harcarım :D özellikle pis demir paraları hemen çıkartırım :)))

      Baya bir ortak yönümüz var o zaman :)
      O cips-gazoz olayı tarihe karışalı 2,5 sene oluyor :) eskiden de maks haftada 1'di... yeni yeni 2-3 kez belki yemişimdir keyif yapmak için! Yoksa sağlıksız şeyleri eve sokmak istemiyorum, malum junior'a kötü örnek olmamak adına :) ama bende yerleri ayrıdır!!!! Bu cips ve bu gazoz bir araya geldimmi dünyayı yerinden oynatır :)

      Güzel ve detaylı yorumun için saol! Çok sevdim :)
      Gel hep gel...
      Yaz hep yaz...
      :)

      Sil
    5. Ne yapayım Zülal! yetişemiyor ki hatun, eee bende çıkık can türünden illaki yazıcam :)
      Sen de harikasın ki! Seviyoruz seni ;)
      Sayılıdır, içtenliğine samimiyetine inanıp bir hevesle yazıştığımız blogger, sen de onlardan birisin ki ;)
      Muhabbetimiz daim olsun, artsın diyorum!

      Sil
    6. Biz bloglardan hisse verdik Zülal :D ilişkimizin adı konsun dedik haha :D iyi ki var o :) gerçekten yetişemiyorum ayıp ediyorum...
      ve aynen yakında senden de hisse talep edebiliriz :D

      Senin gibi samimi, vefalı, bir ricayla blog konseptini değiştirecek blogcan kaç tane :)))

      Sil
    7. Siz bir tanesiniz daha ne diyeyim. :) Fenomen hoşgeldin şehr-i İstanbul'a. Gördüğüm kadarıyla jet sendromunu atmışsın üzerinden hoşgeldin tekrar. :)
      Dağınıkcığım, yetişememek durumu aslında bir çoklarımız için geçerli, çoluk, çocuk, iş, güç, misafir, hastalık, moralsizlik vs derken aksatmak istemediğimiz halde blog okuma-yorum yazma-post hazırlama işleri sekteye uğruyor. Ayıp olduğu konusuna takılma bence. Anneyiz biz her zaman haklıyız! dermişim :)
      Ben konsepti değiştirdim değil mi? Hakikaten değiştirmişim! :))
      Görüşmek dileğiyle...

      Sil
    8. Evet evet öyleyiz Zülal haklıyız anayız biz aha :D haksız olduğumuz durumlarda da ilk kural geçerli malum :)
      Anlayışlı insanlara bayılıorum, hele ki en ihtiyaç duyduğum zamanda :)

      Eveeeet! Sayende Lobster'ı öğrendik :) dağıttık bloğunu Zülal! Ama iyi yapmışız çok güzel yazmışsın film yorumunu, pişman değilim :))
      Fenom daha kendine gelemedi ona biraz daha zaman vermek lazım :D rötar üstüne rötardan sonra yeni kavuştu evine :)

      Sil
    9. Sorma benim yakıt bitmiş gibi yazmaya vakit bulamadım, İstanbul'a gelince yoğunluktan, enerjim kalmadı, yorumlara anca dönebildim Zülal!

      Sil
  4. Ayy benim ruh ikizim, kıskanç Dağınık!cımı üç kişi mimlemese yapmazdı zaten :)
    Yılın ilk pazartesi bombesi, Dağınık’tan!
    Senin genelin bile olaydır, sonuna doğru dağıtırsın bizi sen :)
    Senden beklerim ki, Atatürk hayranlığını gördüm ki :)
    Part 1: 2. maddenin detaylarını, artık ne zaman olur bilemem ama paylaşsan seviniriz ;)
    Sağlık önemli, o olmasa zaten ne oluruz, Allah vermesin ve bizleri korusun!
    Sigara bizde de yok ki, şükür ;)
    Bağlaçlarda bazen tökezliyorum özellikle telde yazıyorsam daha çok o deler, dalar karışıyor, kızma hee :)
    Part 2: 1. Madde, çocuklu evlere hoşgörü her daim olmalı :) Hele bir de evin hatunu çalışıyorsa daha da :) aman Dağınık! koç umm ben başak değil ki, beklentini yüksek tutma ama birkaç güzel bir şey hazırlamak isterim, yeme içme noktasında özen gösteririm ki, junior için sen getir, ona özel şeyleri bilemem :)
    Bende hissedarsın, %50 :) işgallik durum yok yani :) Organik Çizer’e gittim mi ben ki, bir uğrayayım ;)
    Bende biraz mıy mıylık var hee, üşengecim ya hani :)
    Hiper aktifsin sen :) Whatsapp’ı severim de ;)
    Part 3: 1. Madde’yi geçtiğimi düşünüyorum, hahahha
    Soğanı yemez, suyu ile yetinen –yemeklerde- cipse bak hele :) Dağınık asitli şeyleri içerken çok zorlanıyorum, nadir içerim yani!
    Mısır ve kestane bende de öyle her hali ;)
    Ev kuşuyuz ki! Sayısala evet sözele mecbur hayır, basmıyor beynim :(
    Seviyorum seni Ruh İkizim, Dağınık! Öpüldün tarafından ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eeeeeveeeet! Gelelim en uzun yorumumun en uzun cevabına :)) Blog ortağım, ruh ikizim, komşum Fenom'a :)
      Yorumuna gülerek başladım zaten :D Haha..beni çok iyi tanımışsın! 3 kişi mimleyince anca :D işte görüyorsun halim nece :)))

      Part 1: 2. maddeyi sana geldiğimde anlatırım şööööyle hızlıca ;) aslında seni de sıkmak istemem ama madem sen istemişsin :D

      Aman sigara kimsede olmasın!

      Yakında bağlaç manyağı yaparım ben seni :D

      Part 2: 1. İşte duymak istediklerim :) Başaklar beni kapıdan kovalar zaten :D haha.. Tamam sana özel izin, yap bana bikaç güzel şey :) Ben de afiyetle yiyip boş tabağı paylaşayım :D Ama geleceğim zaman vaktin olursa tabi! Çat kapı "yoldayım müsait misin" diyebilirim! Benim işlerim anlık! Buzluğa at 1-2 çeşit :D Junior için de şeker olmasa yeter hallederiz :) Acı fln da yiyor sıpa garip bir zevki var :D
      Ama bana geldiğinde beklentin yüksek olmasın :D

      Evet senin blogta hisseyi kaptım.. Artık rahat rahat yayılıyorum o yayın senin bu gadget benim :D hehe..

      Git organikçizer'e :) Güzel arkadaşımız o da :) Kelimelerden çok çizgilerini konuşturuyor..

      Üşengeçlik her daim Fenom!!!!! Gereksiz olan işlerde bi durup düşüneceksin :D Ama sen mıy mıy değilsin emin ol :)
      GARFIELD FOREVER :) Ben düşünce ve konuşma için hiperaktif olabilirim ama inan hiperaktif değil tam bir tembelim :) Bir şey yaparken detaylara üşenmem sadece! Özellikle bir şey tasarlarken (yemek dahil :))

      WhatsApp da candır :D İyi ki vardır! Tek sosyalliğim :)

      Ohhhoooo senin Part 3: 1. Maddeyi geçeli... Artık yeni başlayanlara sınav sorularını verecek düzeydesin :D İyi ki geçtin, iyi ki geldin :)))

      Ay evet bir tek de bu cipste :) Diğerlerinde soğan sevmem! Bu arada soğanı çiğ yerim ha :D Pişince ağzıma gelmesin yeter :) Ben de çok içniyorum asitli şeyler merak etme! Hatta kafeini de çok tüketmiyorum: Sabah-Öğlen 1 bardak çay kesin de, onun dışında SU başta olmak üzere, bitki çayı, meyve suyu vs her şeyi içerim :) Seni de suya alıştırcam :)

      O zaman sana gelirken kestane alalım da haşlayalım :D en kolayı o (bknz üşengeçlik :D)

      Aynen benim de basmıyor sözele.. Hele tarih-coğrafya! Bu kadar mı özürlü olur bir insan! Evet o kadar özürlüyüm Fenom :) Evimi zor bulurum zaten :D Tarihi hep anladığımı düşünüyorum 2 adım atmaya unutuyorum olmuo :D

      Canım ruh ikizim!!!! Ben de seni seviyorum iyi ki varsın :)))
      Donattım bloğu hale bak :D Ne yazdım! Bakmaya korkuyorum yazının baş kımsı görünmüyor şu an :D



      Sil
    2. Bu yanıtımın yanına "sona git" diye bir işaret koyayım :D İn in bitmeyecek...

      Sil
    3. Komşum derken, ne iş? Yok öyle bişi hehehe, face2face görüşmemiz yok ki ama daha ;)
      Çat kapı yapma bana ne olur, o kadar becerikli değilim ben :) Elim ayağıma dolanır, karizmam sarsma :) Acı candır, yenmez mi :)
      Yok bee mıy mıylık var bende biraz da uyuzluk ıyyy mıııy gıyy ;)
      Çay kahve, su aklıma gelirse ya da baharatlı şeyler yediğim de falan, meyve suyu da cık cık :)
      Tarih’i Riv!den dinlersek unutmayız berak etme :)
      Kpss’ye hazırlanırken çalışıyorsun mecbur, tarih ve coğrafya yaş ilerleyince mi ney zevkli geldi, bir de konu tarih olunca evde ayaklı ansiklopedi gibi sevgili eşim :)
      Olsuuuuuuun! Geç geldim okumaya, kusura bakma Dağınık! Dün iş çarptı beni ancak bizim bloğa bakıp yorum yazanlara ayıp olmasın diye göz attım yani :)

      Sil
    4. Sende şimdiye kadar mıymıylığın m'sini görmedim :) Cümleye başlamadan sen halletmiş oluyorsun :) Üşengeçlik ayrı! Yaptığın işi güzel ve zamanında yapıyorsun :)
      Çok övdüm di mi? Evet yeter :D

      Merak etme benden sır çıkmaz! En fazla bloğuma yazarım nasıl elin ayağın dolanmış o kdr!

      Benim eş de maşallah ama yok benim kafam tarihi almıyor! Belki Rivcimden sonra pekiştire pekiştire? Belki??
      Geç okuyup yazmaya çok kızarım biliyorsun :D Bir daha dikkatli olalım :D Benim gibi dakik ol ;)) hehee

      Sil
  5. Adsız13:59

    Simetrik anne :))

    sigaradan ben de hoşlanmam. içiyorlar bana vermiyorlar. ne terbiyesiz insanlar var şu gezegende..

    matematiği seven anne delidir. ne sevse yeridir. aşırı yedim yürüyüşe çıkıyorum. gittimmm....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Simetrik sayılmam şanıma yakışmaz da parada böyle bir takıntım var Syrakusa :)

      Var delilik evet!

      Sende de var bak bak sigara takıntıma ters cümleler baaak :)
      Sonra niye suda batıyorum?!? Hep nikotinden :D yer kalmamıştır ciğerde ahahhaha :D
      Az uğraşayım seninle :)

      Hoş geldin, hoş yürüdün ;)))

      Sil
  6. Benim de bloğumu işgal etsen, bende şöyle bir dağılsam kalsam :))
    Hem siz korecikle komşuluk mu yapıyorsunuz, gidip geliyor musunuz? Ben şok ben flaş :) Kaldım buracıklarda uzakta, hiçbir blogger toplantısına da katılamıyorum zaten. Üzüldüm böyle dudağım düştü. Küçük emrahın kırmızı pabuçlarını kaybeden kız kardeşi misali :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahha.. Deme öyle İstanbul Hanımefendisi!! Biz buradayız!!!
      Madem işgal istiyorsun hemen ismini kısaltıp "Hanımım" demeye başlayım ben :))) Artık geri dönüş yok! Bu yazı elimde :D hazır ol :)))

      İnşallah görüşcez Fenomla! Yoktu, geldi kürkçü dükkanına :)
      Paylaşırım sizinle neler yapmış bana haha :D

      Sil
  7. Telefonda konuşmayı sevmem kısmında bir tebessüm ettim, çok kişiye rastlayamadım böyle :D Ben de insanların 5 dakika konuştuktan sonra "kapatayım mı?" dediklerindenim, çok belli ederim istemeden :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tayfun!!! Sırf telefon açmamak için kaç aboneliğimde fazla fazla fatura ödedim bir bilsen :))) Kaç kişi görüşmeyi bıraktı telefon etmiyorum diye ama olmuyor çok zor telefon benim için :)
      Yalnız olmadığıma sevindim... :)

      Sil
  8. ben de sigaraya sonuna kadar hayırcılardanım tabiki! ve MATEMATİK benim de tutkumdur bir matematikçi olarak...

    sonuna kadar da okudum ama hiç yazmadım böyle bir yazı o akdar samimi yazmışsın ki bir ara denemeyi düşündüm ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Minikare! seni mimlemedik mi? yaaa!
      Hemen sende yap ;)

      Sil
    2. Neeee? Minikare mim yapmamış mııııı???!!! Bir tek ben kalmamış mıyım :D Naaayıırrr.. Hemen yap Minikare :)

      HEEEEY SEN MATEMATİKÇİ MİSİN :) Ayrılma bloğumdan! Matematiği severim, seveni de severim hehe :D

      Sigaraya herkes hayır desin ;( zehirlenmeyelim.. beynimiz yeterince zehirleniyor zaten...

      Hadi sen de yap :)

      Sil
    3. Yaptım bilee ☺ her daim buralardayim inşallah.matematik sevilmez miii ☺

      Sil
    4. Yaptım bilee ☺ her daim buralardayim inşallah.matematik sevilmez miii ☺

      Sil
    5. Ben de geldim okudum, utandım kaçtım bile minikare :D

      Sil
  9. Bir solukta okudum :)))) İnsanın kendini bu şekilde anlatabilmesi çok zor geliyor bana vallahi bravo :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel bir yorum bu böyle Gökçe hnm :)
      Ben de zorlanmadım diyemem.. Hele ki detaylardan oluşan bir insan olarak özetlemeye çalışmak :))

      Ama yapmadıysanız lütfen yapın!!!
      Herkes yaptı ben çok geç kaldım diye kimseyi mim'leyemedim! Yorumlarda yakaladıklarımı mim'liyorum! Hadi siz de yapın biz de öğrenelim :)

      Sil
  10. sigarayı sevmem, çocuk parkında sigara içenleri hiç sevmem! kafa göz dalasım gelir kendilerine!
    eskiden ben de acayip takıntılıydım cüzdandaki paraların sıralaması hususunda ama bıraktım artık, ne zaman bıraktığımı da hatırlamıyorum ama oldu baya, bırakmama neden olan husus nedir bilmiyorum ama merak ettim bak şimdi!:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam düşündüğüm konuya değindin Kitap Sevinci! Parklarda!!!! Dayanamıyorum ve çok üzülüyorum! Hadi bazı ebeveynleri yine anlayım da oraya sırf oturup sigara içmeye gidenler yok mu??? Sallandıracaksın Taksim Meydanında :D

      Ben de cüzdan kullanmayı bırakında rahatladım ama yine de sıralıdır nerde olursa olsun :) Gruplama huyum var sanırım benim :)

      Sil
  11. Merhaba iadei ziyarete geldim ;)) şu an kısa kalacağım ama bloğunuzda uzun uzun zaman geçireceğim kanısındayım . Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah görürüm sizi sık sık Tigris hnm :) Eksik etmeyin varlığınızı.. Bekleriz müsait zamanınızda :) Ben yoksam da Fenom ağırlar muhakkak :D

      Sil
  12. Aman Allahim... hersey cok guzeldi..ama her guzel seyin bir sonu varmış dostum bye bye :))))) degil tabi...
    Gazoz olma efsane ol severim....ama imla kuralları bana gore degil..:)) vayy zengin ..zor olmuyor mu hepsini düzeltmek paralarin :)) ama ayni takinti bende de var (de ayri) severim seni...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öptüm kib bye,
      Oh oh demek ki Mim'im işe yaramış artık kaldırabilirim yayından :D hahaha

      Bak isteyince nasıl mesafeli yazıosun "de"yi :) Hep içinden gelecek bunlar :D

      Tabi ki! Baktım saymak sıkıntı oluyor, düzenlemek şart oldu :D Hatta 50'lik desteler halinde de bantlıyorum kolay olsun :D haha

      Sil
  13. Ben de kendimi sonuncu sanıyordum :D Sana uzun bir yorum yazmak istiyorum ama laptopumun şarjı her an bitebilir ve şarj aleti çook uzaklarda, nerelerde ben bile hatırlamıyorum :D
    Öncelikle kendi adımı görünce çokçana sevdiiim! :))
    İmla benim de gözüme hep batar. Gerçi kendim de imla hatası yapabiliyorum ama gözümden kaçmış oluyor, görürsen hemen hatırlat düzelteyim :D
    Samimiyetsizlikten ben de nefret ederim.
    Cep telefonuyla konuşmak... Aslında bana zaman kaybı geliyor çünkü konuşurken başka bir iş yapamıyorum :D O yüzden konuşmalarımı yürüdüğüm ana saklarım, okula giderken ve dönerken genelde telefon konuşmalarımı hallederim :D
    Matematiği nasıl seviyorsuuun? :D Matematik deyince içim buruluyor, hala matematik finalim açıklanmadı ve vizem iyi olsa da kalabilirim. Newton yönteminden nefret ediyorum, virgüllü sayılardan da ve hesap makinelerinden de... Tamam, sakinim :D
    Cips deyince... Oh My Venus'un 15'inci bölümünü izlemedim, gecenin ilerleyen saatlerinde şarj aletini bulup izleyeyim. Cipsimi de yiyeyim :D
    Nice mimlere Dağınık :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Salıncak!!!
      Telefonla ilgili yazdığın kısmı kendim yazmış gibi okudum :D aynen ben de öyle! Muhakkak yola denk getiririm :) yol biter de tel bitmezse de sıkıntı basar :D ahahah

      Ben varken sana sonunculuk düşmez! Lütfen herkes yerini bilsin :D ahaha

      Tamam tamam geçti geçtiii... Sakin ol! Döverim ben o rakamları sen merak etme :D ama özünde hepsi çok keyifli onların! Oyun benim gözümde ya :)
      İnşallah geçersin cnm..

      Ah benim yerime de ye lütfeeen :) ya da mısır da patlatabilirsin :)

      Sil
  14. Dağınığım sen neymişsin be :) Bir ara sigara kullanıyordum ben ama bıraktıktan sonra bende de takıntı başladı sanki onca sene tüttüren ben değilim :D İmla kurallarını bilinçli düzeltmem ben aslında ama orta okulda uyuz bir Türkçe öğretmenim vardı sayesinde bu konuda fena değilim sanırım. Bana temizlik deme canımı ye haha ve deniz mahsulleri kız yenmez mi onlar? midye, karides, kalamar, balıkların hepsi ohh mis :D
    Ben de geometriyi severim hehe ellerine sağlık canım benim.

    YanıtlaSil
  15. Ah yok Dream bak sen sayarken bile fena oldum :D canlı onlar canlı! Ölmüyor :D

    Temizlik mi??? Ne temizliği!! Kim söyledi :D

    Sigarayı bırakmana nasıl sevindim anlatamam!!! Alkış sana! Darısı herkese!
    Şükür geldin aramıza :)

    Geometri de candır! O da matematik sayılır birleştirdim :D

    YanıtlaSil
  16. Kalamar salatasını ayıla bayıla yiyorduk ama bir gün youtube de videosunu gördük resmen canlı o canlı yani, kendimden nefret ettim :)
    Ahtapotu da gördüm :)
    Ben pis boğazım ona karar verdim, konu lezzet ve tat ise bakıyorum, sakatat falan sıkıntı değil ;) Caizse hele oh ooo fark etmez :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahaha Fenom :D Ben uyuzum biraz galiba :) Sevdiğim şeyi her türlü yerim de! Hele de sağlıklıysa.. Ama deniz ürünlerine alışamadım!!!! Kalamar belki güzel kızarmışsa inceyse güzel bir sosla.... fln fln fln.. :) Onun dışında yok!

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli! Olumlu olumsuz fark etmez, düşüncenizi paylaşır mısınız?
(Lütfen link bırakmayınız, link olan yorumları silmek zorunda kalıyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim)

Blogger tarafından desteklenmektedir.