7 Aralık 2015

FENOMEN, BİR TANESİN SEN :)

Resmini de çaldım :)
Olay birkaç gün önce yaşandı.. Son güneş ışıklarını gösteren soğuk bir kış başlangıcıydı.. :)

Dağınık Anne'nin yine en dağınık zamanlarından birinde, yine de blogger kontrol panelinden takip ettiği blogların yayınlarına göz gezdirirken sevgili KoRe FeNoMeNimin bir yayınını gördü:
"Sık Sık Misafiri Olduğum Bloglar" demiş ve güleryüzündeki gülümsemeden birini de koymuş sonuna: :) (evet aynen böyle :))
Dedim ki: "Aaa ne güzel bir fikir. Bize de fikir olur kimler varmış ilk fırsatta bakayım!". Çünkü herkesin bildiği gibi "tavsiye" kelimesi özellikle bildiğiniz, zevkine veya yorumuna güvendiğiniz birinden gelirse kalitesi tartışılmaz! Bu yayın Fenomenden gelince de mutlaka okunmalıdır!!! Birazdan bahsedeceğim detaylar bir yana zaten ortak takipleştiğimiz çokça blog var. 

Onun listesini de tek tek ziyaret edeceğim!!! 

Yayına girdim, bir de baktım ki ne göreyim???? BEN :D 
Mutluğumu şöyle tarif edeyim: Ben yaklaşık 2 ay önce başlamış olan çiçeği burnunda bir blogger'ım. Her blogger ilk başladığında aynı şeyleri düşünür:
"Kimse okumasa da sorun değil, ben istediklerimi yazayım, en kötü hatıra olur"
Fakat sonra okunmanın verdiği keyif ve heyecan, görüntüleme sayısındaki artışın gözlerdeki parıltıya yansıması olayı çok farklı noktalara taşır :)) Yorumlar heyecanla beklenir!

Bu heyecanın ilk zamanları da daha daha kıymetlidir!
İşte bu zamanlarda, blog trafiğinizde "http://korefenomeni.blogspot.com.tr" görürseniz bu mutluluk ne kadar katlanır siz düşünün :)))

İzniyle ben de kendisini anlatmak istiyorum ;)))
Sevgili Fenomenimin bende yeri ayrıdır. Bilir mi bilmem ama öncelikle ilk takipleştiğim bloggerdır kendisi :) İyi ki de ona denk gelmiştir bu ilk ;))) Gel zaman git zaman bu takipleşmede güzel bir yere ulaştık ve ben artık yayınlarına rahat rahat kendi bloğumdaymışım gibi yayıla yayıla yorumlar yapmaya başladım :D hehe.. Kovana kadar da devam edecek sanırım bu :) Ve sonraki yayınını hep merak ederim..
O da mutlaka benim yayınlarımı ziyaret eder, onun deyimiyle "junior"ımın pozitif taraflarını göstermeye çalışır :) güzel güzel yorumlar yazar ve sohbete teşvik eder :) İsmini görmek beni hep mutlu etmiştir!
Tanıyanlar zaten bilir. Bizim fenomen çok yönlüdür! Herkesle her muhabbeti rahatça yapabilir, bazen yaptığı geyikin önünü alamazken bazen oldukça duygusal klasik bir ruha bürünebilir.. 
Blog tasarımını da hep sevmişimdir! Gerçekten "Must see Ftm's world" ;))Yayınlarına çektiği fotoğraflardan oluşturduğu özgün fotoğraflar ekler, önce fotoğrafa bayılır sonra içeriğe dalarsınız..
Her konuda yazar! :) Bloğunu gezip de "cık, bana uygun bir şey yok" diyen var mı bilmiyorum? Olmamalı :D En azından görsel şov! Resimlere baksanız bile yeter :))) 
Yemekler, kitaplar, filmler, diziler... Yok yok :)

Ziyaret ettiğim bloglar gün geçtikçe artsa da şu an Fenomenim benim "en rahat yazıştığım" blogger! İçimden geldiği gibi, ne der acaba diye kırpmadan, vakit yoksa "döncem" bile diyebildiğim nadir insanlardan..
Hatta hatta.. Benim vakit özürlülüğüm ve telden yorum yaparken teli parçalama aşamalarına geldiğimi bildiğinden saolsun benim yerime cevap bile vermiştir :) Ondan sonra yapıştırdım zaten lafı:

Fenomen, Bir tanesin sen!!!!


Not:
Rahatlığa bakın blog resmini çalıp yayınıma bir güzel yerleştirdim :) Umarım dava açmaz :)) 


------

Şu son cümle tam final oldu ama susmayacağım :D 
Bu muhabbetlerimizin ortak olduğu sevgili Dream ve Riv'i söylemeden bitirmek istemiyorum :) 
Takip ettiğim blogların hepsini beğeniyorum! Fakat şu an için bu üstteki isimlerle ilişkimiz daha sıkı fıkı :) Yazmadan geçemiyorum ;) Siz de benim için çok değerlisiniz! 

Zaman zaman yetişemesem de, zamanında dönüş yapamasam da, bazı yayınlarınızı kaçırsam da affedin... İnanın ki yorum zaman yokluğum veya hata mesajlarım olsa da yayınlarınıza hep bakıyorum :)

Daha yeni bir blogger'ın duygusallığına ve heyecanına büyük katkınız var :)

İyi ki varsınız...

Sevgili Deeptone, Deep (sana herkes böyle diyor :)) Takipleşmek istediğim blogların başındasın... Henüz aktif bir iletişimimiz olmadı ama en kısa zamanda yayınlarındayım ;))) 

Not 2: Bunları o kadar hızlı yazıorum ki... Unuttuğum, hata yaptığım noktalar varsa lütfen söyleyin hemencik düzelteyim ;)))
Dağınık Anne

Her şeye ilgisi olan uykusuz, vakitsiz, dağınık bir kadın, 2014'ten beri de uykusuz bir ufaklığın annesi.
Blog onun terapisi, yemek kitabı, kütüphanesi, hayattan kareleri... İmla takıntılı, detaycı, teknoloji ve bulmaca meraklısı, yorumları blogunun baş tacı, kırmızı delisi, Sherlock ve Iron Man hayranı bir sağlık çalışanı. Sağ ve sol beyni eşit çalışan canlı bir savaş alanı. Seven, isteyen herkese blog yazmayı tavsiye eder. İlgi duyan herkesi de bekler!
Dağınık Anne: Yazıldığı gibi okunur... Okunduğu gibi anlaşılır...

BU YAZILAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

34 yorum:

  1. merabaaaaaaa aramıza hoşgeldiiiin benimle de kore fenomeniiii gibi raat olabilirsin işteeee. ay ben seni arkadaşlarımıza tanıtırım ayolcum. oleeeeeey çok mu dağınıksın seeeeen kikiriki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deeptone!

      Bayılırım rahatlığa ve dağınıklığa :))) Özel ilgi alanım ;D
      Senle de iyi anlaşcaz o zaman!! ;)
      İsmini o kadar çok duydum ki! Bu kadar insan yanılıyor olamaz ;)
      Peşindeyim artık ;)

      Sil
    2. Ve de hoşgeldin, iyi ki geldin ;)
      Geyiklerime hazır ol hehe ;D

      Sil
  2. Yaaa Dağınık! yapılır mı bu!!!! Ağlatıcan beni hee, bu övgü dolu yazını okudukça hem keyfe geldim hem duygulandım, işin gücün nefsime gaz vermek :) İşin espirisi bir tarafa da ‘ilk’ olma olayını insanın ruhunu okşamıyor değil, hani :)
    Senin dağınık ve aceleci hallerindeki samimi yaklaşımlar aramızdaki bağı kuvvetlendirdi ki ‘vurur yüze ifadesi, çok teşekkürler bitanesi’
    Bilmukabele, senin yerinde bende ayrı, vesselam ;) ‘Seni kovmak mı?’, o ne biçim söz yaa, olur mu öyle şey, görmemiş sayıyorum :)
    Junior’a zaafım ayrı, sevgiler, öpücükler ona gelsin!
    Dağınık, jest oldum vallahi mest oldum, oooooooooooo ;)
    Çözdüm seni Dağınık, kızmayacağını bildiğim ve mizah anlayışına güvendiğim için cevap veriyorum ki ^^
    Nispetmate’m Dream efsane, yorum kraliçesi Riv! De hakeza öyle, Deep zaten deli dolu, koşturmaca içerisinde, bloglar arası yolculukta kaptan!
    Daha da genişleriz, büyürüz inşallah!
    Teşekkür ederim Dağınık, telden de hallediyorsun ya bu işleri alemsin! Ben yorum zor yazıyorum ;)
    Sevgiler, öpüldünüz…

    YanıtlaSil
  3. Hahaha ne kadar tatlı bir yazı olmuş:)
    Bloglar dostluk kurmada süper işe yarıyor:)
    Deepcimin blogunda rahat olabilirsin.
    Kendisi rahat,samimi ve iyi bir blog dostudur:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen Le yan, bloglar arası dostluklar güzel, farklı tat, yeni yeni hissediyorum! Daha da artar inşallah, uhuvvetimiz de ;)
      Ama kemik kadro belli oldu sanki, bakalım kolları nasıl olacak ;)

      Sil
    2. Fenooomen ;)
      Baksana sırf ben değil herkes seviyor seni.. Dağınıklığımı da topluosun ne güzel daha ne ister bi insan komşu blogtan :D
      Hakediosun sen o gazı ;))) aynen devam!! :)
      Ve de cevap ne kelime istediğini yapabilirsin. Aynen dediğin gibi alıngan bir insan değilim ve mizahı çok severim! Hatta uğraşmayı da severim :) atış serbest ne isterseniz ;))) hehe...

      Sil
    3. Le Yannnn!!!

      Aslında sen de girdin bile listeye ;))) Seninle de yeni tanıştık ama kaynaşmak zor olmadı ;)))
      Sen de ii ki geldin deli ruhunla ;)

      Sil
    4. Güzel sözlerin için teşekkürler.
      Çok mutlu oldum:)
      Deli ruhumu sevdiğine sevindim:)
      Öptüm sizi:)

      Sil
    5. Yorumlarını da daha deli bekliyoruz :)))
      Rahatına bak ;)))

      Sil
  4. Yazı harika olmuş. Kore fenomeni ile tanışalı çok fazla olmadı ama ona yazarken bende de bir rahatlık oluştu. Var bir sihri fenomenin. Onun sayesinde de blog ağacımda bir dal olustu:) Her zaman her yere yetişmek tabi ki mümkün olmuyor. Yine de bu dünyada hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, Zülal! Her zamanki gibi çok naifsin ;) İçtenlik olduktan sonra zaten geliyor samimi paylaşımlar.. Gfc düzeldi mi? merak ettim ;)

      Sil
    2. Ben teşekkür ederim :)) Bu arada hakikaten dağınık annenin yorumlarına cevap veriyormuşsun :)) Gülüyorum ama hakikaten keyifli bir durum.
      GFC düzelmiyor. Gizli oturum açıp oradan kullanıyorum google'ı. Öyle olunca sıfıra iniyor problemler. Geçici bir çözüm ama şimdilik böyle idare ediyorum. İşin içine html kodları girdiğinde hep bir korku yaşıyorum. Yoksa hallederdim çoktan. Sorduğun için teşekkür ediyorum:)

      Sil
    3. Rica ederim, google geçmişini temizle demiştim yaptın mı? Benim ondan sonra düzeldi.

      Sil
    4. Dağınıktan geri dönüşüm çok geç olur, ben dayanamıyorum ;)

      Sil
    5. Hahahahah :D bak işte Zülal ben nasıl sevmeyim bu hatunu :D
      İnsana bir huzur veriyor değil mi?
      Beni sakinleştiriyor walla..
      Arada Dream'le çatlatsalar da artık idare ediorum napiim hahah :D

      Sil
    6. Bu arada hoşgeldin Zülal! Bloğun çok güzelmiş gerçekten, seni burda görmek güzel :)

      Sil
    7. Çok teşekkür ediyorum canım sevgiler:)

      Sil
  5. yine güzel bir anlatım..kıskanan ama çaktırmayan ben :P ... bu arada sayfa tasarımı değişmiş...bunuda kıskandım..ismimi mi değiştirsem acaba fesatanne :D diye..
    dostluğunuz baki olsun blogunuz bol yorumlu bol takipli olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fesatanne uygun sana sevgili kitapçı fesat anne :D hehe..
      Sen sayılmazsın farklı kategoridesin sen ;)))
      Hadi daha çok kitap, daha çok yorum istiyoruz senden, aydınlat bizi :)
      Bak bu arada aklıma kafes'i sokan bu Fenomencik :)) aklımdan çıkmicak okuyana kadaaar : D

      Sil
    2. Sen alıp okuyasıya oh ooo Dağınık! Okurken ses kaydına mı alsaydım acaba tüh :)

      Sil
    3. Eksik hizmet veriyorsunuz hep o yüzden gelişemio genel kültürüm :D

      Sil
  6. Blogun en güzel artısı yeni kişilerle tanışıp kaynaşmak herhalde :)) Harika bir dostluk kurmuşsunuuz :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tşkler Kağıt Salıncak :))
      Senin bloğunu hep beğenmişimdir!! Bak üstteki fesat ama kitapçı anne var ya :) o da tam bir kitap kurdu!!! Direkt seni önerdim ilk iism olarak :)
      Evet daim olsun dostluklar :)

      Sil
    2. Ay çok teşekkür ederiiim :)) ben de hemen kitapçı anneye bakıyorum :))

      Sil
    3. Bak bak o da taammm kitap kurdu! Hem de kurtlu kızına rağmen :))) ailecek kurtlar yani :D

      Sil
  7. Adsız19:09

    Bende burdayım.Kore fenomenine selam takipleşmeye devam :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam olsun tabi ;) hoş geldin Berika'cım, ben blogun vasisi sayılırım bir mim edasında paslaşıyoruz Dağınık ile :)

      Sil
    2. Hoşgeldin Berika!!! :))
      Evet bu da aslında Fenomenin paravan bloğu hehehhee :D

      Elleri dert görmesin de gelsin hep yazsın di mi :)

      Sil
  8. Kore fenomeni ben de severim ki.Gorusuruz bay. .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Feno sevilmez miiii??? :))) sevilir! Sevmeyenler uyarılır! ;)

      Sil
    2. Teşekkür ederim, karşılıklı bilesiniz!

      Sil
  9. dağınıııkk... sen ne güzel bir insansın. zaten öylesin, deli dolusun, samimisin, her bir yazgında, her bir blog paylaşımında bir âşikar olup, samimiyetin lafızlarına konarken bir kez daha hissettirdin. Kore'nin yorumları olsun, her dalında envai çeşit meyveyi bir arada barındıran koca bir ağaçmışçasına olan paylaşımları olsun (bu sözüm sana da dağınık) insan bloggera girerken, "acaba bugün birşey yazmış mı" diye kendini alamıyor ki; şöyle diyeyim, samimiyim kendi blogumdan ziyade blogger a girer girmez ilk ana sayfadaki paylaşımlara göz atar, takip ettiğim bloglara bakarım. zira yazılarını okuyup yorumlamak beni mutlu eder. şimdi de o mutluluğu yaşıyorum, gönlünden düşen bu içten satırların için çok teşekkürler ki. dream için evet; bir nevi adı gibi güzel bir düş misali blogu, korenin şen hali, deep'in enerjik yapısı kesinikle unutulmaz. adımı görünce, istemsizce yanaklarım heidi gibi oldu, sevindim. teşekkür ederim tekrardan. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. RİİİİVVVVVV!!!
      Nasıl güzel yazmışsın kitlendim kaldım, ÇOK MUTLU OLDUM, etkilendim, duygulandım, sevindiriklendimmmmm... Yine yine yineeee çok güzel ve derin yazmışsın :))

      Aynen ben de öyle, blogger'a girdiğimde hemen aşağıdan kim napmış die bakıorum!! Hele siz paylaştıysanız koşa koşa girip okuyorum! Her okuduğumda yorum yapamasam da bizim ekibin yorumlarına da bakıorum ve listeme alıorum 'dalınacak yazı' die ;D hehe...

      Ne desem bilmiyorum çok güzel şeyler yazmışsınnn! Duygulandım, anayım ben üzerime gelmeyin :S böhüüü...

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli! Olumlu olumsuz fark etmez, düşüncenizi paylaşır mısınız?
(Lütfen link bırakmayınız, link olan yorumları silmek zorunda kalıyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim)

Blogger tarafından desteklenmektedir.